Brunssum 1 Okt. 2017

Brunssum 1 Okt. 2017

Live muziek verzorgd door Duo Met Mate. Tweemansband Met Mate bestaat uit de twee broers Henrie en Harold Vermeulen.
Henrie startte zijn muzikale loopbaan in 1981 als drummer/ zanger bij de 5-mans formatie Citylight. Harold kwam er na 4 jaar bij. In die tijd was die band een begrip in Brabant en Limburg, waar de 5 jonge gasten elk weekend wel ergens een zaal op z`n kop zetten.
In 1996 kwam er een einde aan de Citylight-periode omdat Harold en Henrie meer wilden, namelijk van hun hobby hun beroep maken.

De andere leden van de band durfden dit risico niet te nemen en er werd besloten ieder hun eigen weg te gaan. Henrie en Harold vormden het duo Met Mate, schreven eigen muziek, maakten er demo`s van en stuurden die naar diverse platenmaatschappijen.
Dit mondde uit in een platenkontrakt bij Telstar in Weert. In totaal zijn er vier singles uitgekomen bij deze maatschappij, waarvan de laatste, getiteld Hallo, hallo, hallo ( geschreven door Henk Westbroek ), zelfs gepaard ging met een heuse videoclip.
Helaas bracht de platencarriëre niet helemaal wat de heren verwacht hadden.

Ze besloten hun oude liefde weer op te pakken, namelijk… feest! maken. Bruiloften, partijen, dansavonden, kermissen, carnaval, noem maar op, kortom gewoon `lekker feessie bouwen`. Er werd flink gerepeteerd, lekkere nummers gezocht, een breed repertoire opgebouwd wat geschikt is voor jong en oud. En nu staat er een band die staat. Goed repertoire, een perfecte geluidsinstallatie die zowel `loeihard` als `huiskamerzacht` kan, een leuke lichtinstallatie, 6 dagen per week inzetbaar ( over de 7e is te praten ) en twee muzikanten die de zaak goed aanvoelen.